Napfény + víz + száguldás = vízisíelés

Vízisíelés a kezdetektől a versenyzői szintig

RÓLUNK

Tengernyi élmény vár!

Magunk is aktív vízisízők vagyunk, akik imádják ezt a sportot. Nemcsak űzni, de oktatni, tanítani is. Csapatunk aktív versenyzőkből áll, akik erre a vízisportra tették fel életüket. Pontosan tudják, hogyan lehet átadni a tudást, emellett a vendéglátás is a vérükben van.

A WWC vízisí centrum története

A páratlan adottságokkal rendelkező vízisport paradicsomot közel 20 évvel ezelőtt, 2001-ben nyitottuk meg a Budapesttől 20 km-re található dunavarsányi Jade Beachen. A centrum festői környezetben, egy 25 hektáros tavat magába foglaló zárt területen helyezkedik el. Versenyzőként a kezdetekben az volt a célunk, hogy a hazai és nemzetközi versenyeken a lehető legjobb eredményt érjük el.

Később úgy gondoltunk, hogy már rendelkezünk annyi tapasztalattal, hogy saját vízisí versenyeket rendezzünk, megszerzett tudásunkat pedig szerettük volna átadni azoknak, akik érdeklődnek ezután a nagyszerű sportág iránt. Szolgáltatásaink kapcsán ugyanarra a magas szintre törekszünk, mint sportolói karrierünk során, ezért folyamatosan fejlesztjük a centrumot.

Felépítettünk egy évente ellenőrzött, nemzetközi hitelesítéssel rendelkező bójapályát, kiszolgálóegységeinkben a vendégek és klubtagok biztonságban tudhatják vízisi felszerelésüket, ruháikat, a parkolóban pedig elhelyezhetik gépjárműveiket. Malibu tx2018 típusú 400 lóerős profi vízisíhúzó hajónk minden vízi sporthoz tökéletes, wakeboarding tornyának köszönhetően pedig extra élményt kínál a foilosoknak, wakeboardozóknak. A WWC-ben ebben az évben is szervezünk hazai és nemzetközi vízisíversenyeket.

Számtalan élmény egy helyen

Mivel a civil életben főleg vendéglátással foglalkozunk, pontosan tudjuk, hogy a teljes kikapcsolódáshoz a finom ételek és frissítő italok is hozzátartoznak. A Jade Beachen kialakított étteremben és bárban ízletes meleg ételekkel és jéghideg italokkal várunk, ha szusszannál egyet foilozás vagy wakeboardozás után.

Bár élünk-halunk a vízisíért, más sportok is megdobogtatják a szívünket, ezért az étterem mellett felépítettünk egy szabályos strandröplabda pályát, ahol a kettő-kettes felállás mellett akár családi bajnokságokat is rendezhettek.

A pálya körül hatalmas, többszemélyes, napernyővel felszerelt ágyszigeteket helyeztünk el. Itt kényelmesen elfogyaszthatod a bárban rendelt italokat, és drukkolhatsz a strandröplabdázóknak.

A legkisebbekre is gondoltunk, ezért játszóteret építettünk a pálya melletti árnyékos területen, ahol hinta, mászóka és csúszda is várja gyermekeidet. Ha a futás a szenvedélyed, imádni fogod a tó körül kialakított 2 km-es futópályát, az étteremnél pedig csocsóban és pingpongban is kipróbálhatod magad.

Tóparti szálláslehetőségek

Tó melletti faházainkat akár egész szezonra vagy alkalmi jelleggel is kibérelheted. Minden épület légkondicionált, így a legnagyobb kánikulában is garantált a pihentető alvás. Amennyiben inkább lakóbusszal, lakókocsival, vagy sátorral érkeznél, a tó körül kialakított, áramfelvételi eszközökkel felszerelt parcelláinkon tudunk elhelyezni.

A Jade Beachen működő WWC vízisí centrumban minden adott ahhoz, hogy a nyári szabadság igazán élménydús, szórakoztató, aktív és felejthetetlen legyen. Akár a családoddal jössz, akár baráti társasággal ruccansz le, tőlünk biztosan feltöltődve távozol majd. Ha pedig egyedül érkeznél, akkor sem maradsz majd sokáig magányos, hiszen sportolás közben a legkönnyebb igazi barátságokat kötni.

Sportolj, lazulj, élvezd a nyarat – látogass el vízisí centrumunkba, és gazdagodj új élményekkel!

STAFF

Rólunk mondták

After visiting Water World twice now for training and having the chance to hangout at Jade Beach where the food is amazing! I truly recommend spending time with the Zentai family at their fantastic facility whenever traveling or training in Europe”

Jodi Fisher 3 time World Cup Tour Champion

Jodi Fisher
2001 óta a dunavarsányi tavon edzek. Igazi klub hangulatban, baráti légkörben sportolhatok családommal. 2017-ben 3 éves kisfiam is itt kezdett ismerkedni a vízisível, és sikerült lécre állnia mar az első alkalommal."

Gyursi - Gyursánszky Gábor, többszörös magyar bajnok

Gyursi - Gyursánszky Gábor, többszörös magyar bajnok
Hosszú évek óta a dunavarsányi tavon vízisíelek. Itt minden körülmény biztosított, amire ehhez a sporthoz és a kikapcsolódáshoz szükség van."

Darnyi Tamás

Darnyi Tamás
Egy barátunk hívott minket Dunavarsányba, ahol gyermekeimmel (7 és 11 évesek) életünkben először kipróbáltuk a vízisít. A kapott oktatásnak és segítségnek köszönhetően hatalmas élmény volt mindannyiunk számára már az első alkalom és azóta is rendszeresen itt töltjük aktívan szabadidőnket. Igazi “chill out” környezet."

Molnár Szilvia

Molnár Szilvia
© 2017 wwclub.hu - Minden jog fenntartva.
A WWClub.hu dunavarsányi vízisí centrum weboldala sütiket használ a jobb teljesítmény érdekében.
Bővebb infó a sütikről Rendben!