Vízisíelés, kezdőtől a versenyzői szintig

4 jún.

Közel 50 aktív tagból álló, összetartó, vidám, csapat vagyunk, akik közé – meggyőződésünk – jó tartozni. A klubtagság természetesen számos előnnyel is jár. Egy olyan team tagja lehetsz, akik az üzleti életben komoly feladatokat végeznek, emellett azonban egy aktív és lelkes sportolói közösségnek is tagjai.

Klubtagként, érvényes vízisíbérlettel nem kell belépőt fizetned, sőt akár vendéget is hozhatsz magaddal, aki szintén díjmentesen jöhet. Remek érzés úgy megérkezni hozzánk, hogy mindenki ismer, a köszönés pedig nemcsak egy vendégnek, hanem neked szól.

Folyamatosan tartunk háziversenyeket és közös edzéseket, az egymás életében adódó jeles eseményeket pedig megünnepeljük, és persze a közös karácsonyi parti sem maradhat el egyetlen évben sem. Együtt utazunk vidéki, vagy külföldi versenyekre.

Klubtagként a sportfelszerelésedet az öltözőkben és a közösségi helyiségekben is tárolhatod, ha pedig hideg időben érkezel, szaunával teheted komfortosabbá az ittlétet. A JadeBeach éttermében meleg ételek és italok segítik a felmelegedést.

Légy te is a csapatunk tagja, lépj be egy igazi, összetartó közösségbe!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy friss híreket olvashass a vízisportok világából
és mindig elsőként értesülhess a WWClub újdonságairól!

© 2017 wwclub.hu - Minden jog fenntartva.
A WWClub.hu dunavarsányi vízisí centrum weboldala sütiket használ a jobb teljesítmény érdekében.
Bővebb infó a sütikről Rendben!