Vízisíelés, kezdőtől a versenyzői szintig

26 nov.

Vízisíelés

Várunk téged a Jade Beachen, ha kedvet kaptál vízisízni. Lehetsz kezdő vagy versenyző, nálunk garantált a felejthetetlen élmény. Élvezd a napsütést, a csodás tavat és a száguldást, látogass el hozzánk minél előbb!

Képzeld el!

20 perc autózást követően megérkezel hozzánk, hogy vízisízz egyet. Az idő fantasztikus, hétágra süt a nap, a tó kellemes meleg. Meghallgatod az oktató instrukcióit, elpróbálod a parton a mozdulatsort, amit majd a vízben csinálsz. Felveszed a léceket, elindulunk a hajóval, belecsobbansz a habokba, és máris kézzelfoghatóvá válik a 400 lóerő.

Kicsúszol a vízből, és kényelmesen siklasz, vagy éppen száguldozol a csónak segítségével. A hajóban szurkol a kedvesed, és irigykedve néz a gyermeked, hogy „apa gyerünk, hagyd már abba, mert én is szeretnék vízisíelni!”. A hajóban ott lehetnek a barátaid, ismerőseid, akik még nem értik, mitől ült ki földöntúli mosoly az arcodra.

Ha szégyenlős vagy, vagy nem szereted a tömeget, akkor csak a vezető/oktató tartózkodik a hajóban, így senki nem látja, hogyan ismerkedsz a vízisíeléssel, wakeboardozással, foilozással. Mikor először kiállsz két léccel 25-30 km/óra sebességgel a vízből, azt hiheted, hogy mindent tudsz, már nem lehet neked újat mutatni. Ekkor elkezdhetjük emelni a sebességet egészen 40-45 km/óráig. Aztán lerúgod az egyik vízisílécet, és már csak egy léccel suhansz, ezt hívják monózásnak.

Ha már igazán jól megy a vízisí

Ha már összeszedted a kellő rutin, bemutatjuk neked a bójapályát. Itt hat bója várja, hogy a lehető legnagyobb sebességgel és legrövidebb kötéllel, egy vízisíléccel megkerüld őket. Képzeld el azt az érzést, amit a versenyszintű vízisíelés okozhat! 58 km/órával húz a 400 lóerős hajó, mely ezt a sebességet 2-4 másodperc alatt éri el. Amikor keresztben mész a bójapályán, 16 másodperc alatt hatszor gyorsulsz közel nulláról nagyjából száz km/órás sebességre. Ezt az adrenalint még egy F1-es kocsiban sem érzed, mert még azok sem képesek nulláról százra gyorsulni 1,5 másodperc alatt. Ez már egy másik dimenzió - hidd el, teljesen el lehet veszni benne, tapasztalatból tudjuk.

Gyere el hozzánk, és tedd meg velünk az első lépéseket ebben a fantasztikus vízisportban!

 

VÍZISÍ
tanuló*
30 perc:
24.000 Ft
60 perc:
66.000 Ft
150 perc:
150.000 Ft

*Tanulóbérlet:
A 30 perces kedvezményes árú tanulóbérlet csak tanulásra jogosít. Egy ember csak egyszer vásárolhat 30 perces tanulóbérletet. A tanulóbérlet után csak 50 perces vagy nagyobb bérletet lehet venni.

Nagyobb bérlet esetén kedvezmény! További információk az árakról itt!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy friss híreket olvashass a vízisportok világából
és mindig elsőként értesülhess a WWClub újdonságairól!

© 2017 wwclub.hu - Minden jog fenntartva.
A WWClub.hu dunavarsányi vízisí centrum weboldala sütiket használ a jobb teljesítmény érdekében.
Bővebb infó a sütikről Rendben!