Napfény + víz + száguldás = vízisíelés

Vízisíelés a kezdetektől a versenyzői szintig

26 nov.
SUP

SUP

SUP, azaz Stand Up Paddle.

Még viszonylag kevéssé ismert, de egyre népszerűbb vízisport a SUP, azaz Stand Up Paddle. Leginkább úgy lehetne körülírni, hogy állva evezés a szörfdeszkán, de a SUP azért nem ennyire szigorú, akár térdelve evezve is haladhadsz a vízen, ha épp ahhoz van kedved.

SUP bérlés a WW Clubnál

A hawaii eredetű SUP, azaz Stand Up Paddle (szabadfordításban: álló kajakozás) az egyik legkönnyebben elsajátítható, és ennél fogva az egyik legnépszerűbb vízi sport. Bármely korosztálynak bátran ajánlható, hiszen használata csak minimális fizikai felkészültséget kíván. Dunavarsányban Te is próbára teheted magad, ráadásul nem is kell saját deszkáról gondoskodnod, hiszen nálunk a SUP bérlés is megoldott!

Sport és kikapcsolódás

A SUP - amellett, hogy remekül átmozgatja a mélyizmokat és kiváló módszer az egyensúlyérzék javítására - tökéletes relaxációt is kínál. Egy fárasztó munkahét után a természet közelsége és a víz nyugtató hatása igazi felüdülést jelent. Egyre elterjedtebb, hogy jógázáshoz bérelnek SUP-ot vendégeink, hiszen az eszköz ilyen célra is tökéletesen alkalmas.

Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy a Stand Up Paddle ne kínálna igazi sportélményt. Egy hosszabb túra remek hatással van az állóképességre, így kardióedzésként sem utolsó megoldás. Egy-egy sprintverseny igazi adrenalinfokozó élmény lehet, a rendszeres SUP-polás pedig legalább olyan hatékony, mint a futás vagy a kerékpározás.

Eszközök, oktatás, bérlés

Bízd ránk magad! A SUP bérlés mellé minden szükséges eszközt biztosítunk, felkészült oktatóink segítségével pedig magabiztosan vághatsz bele a kalandba. Akár egyedül érkezel, családdal, haverokkal vagy éppen céges csapatépítő tréning keretében, a WW Clubnál garantált a jó hangulat.

Bérelj SUP-ot remek feltételekkel, fedezd fel Dunavarsány természeti csodáit a „vízen járva”!

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy friss híreket olvashass a vízisportok világából
és mindig elsőként értesülhess a WWClub újdonságairól!

© 2017 wwclub.hu - Minden jog fenntartva.
A WWClub.hu dunavarsányi vízisí centrum weboldala sütiket használ a jobb teljesítmény érdekében.
Bővebb infó a sütikről Rendben!