Vízisíelés, kezdőtől a versenyzői szintig

11 jún.

Vízisíelés a kezdőtől a versenyzői szintig. Foil, wakeboard, wakesurf, wakeskate, fánk, banán, SUP kölcsönzés - és még sok minden más.

Ha a vízi sportok jelentik számodra a kikapcsolódást…

…akkor a dunavarsányi Jade Beachet neked találták ki. Budapesttől mindössze 20 km-t kell autóznod, hogy eljuss hozzánk, így semmi akadálya, hogy akár csak pár órára ugorj le kikapcsolódni. Nálunk mindent megtalálsz, ami a maximális tóparti élményhez szükséges.

Kezdjük a legfontosabbal, a vízisível. A Waterworld Waterski Clubban akkor is megtalálhatod a számításaidat, ha profi szinten űzöd a sportágat, és akkor is, ha csak most ismerkedsz a műfajjal. Hitelesített, hat bójás pályánkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a nemzetközi szabványoknak, emellett éves ellenőrzéseket is tartunk. Az elmúlt években számos rangos nemzetközi és hazai versenynek biztosítottunk otthont.

A vízisíeléshez biztosított motorcsónakunk természetesen más sportokhoz is igénybe vehető. A Malibu tx2018 típusú hajó wakeboard-toronnyal is rendelkezik, így akkor is élvezheted a száguldást, ha ezért a vízisportért rajongsz.  Ha pedig a legújabb nemzetközi őrületet, a foilozást próbálnád ki, vagy éppen wakesurfingeznél, wakeskatingeznél, akkor is érdemes felénk venned az irányt.

A lehetőségek ezzel még nem merültek ki. A "hagyományos", a tengerpartokról jól ismert motorcsónak mögötti fánkozást is próbára teheted. A fánk egy nagyméretű, akár három személyt is szállítani képes, levegővel töltött kerék, melyet a motorcsónak biztonságosan, váltakozó sebességgel és extra kanyarokkal megfűszerezve vontat a vízen. Ehhez nagyon hasonló a banánozás is, ebben az esetben nem fánk, hanem banán alakú eszközön suhanhatsz.

Gyere el hozzánk, és élvezd a kedvenc vízisportodat remek körülmények között, festői környezetben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy friss híreket olvashass a vízisportok világából
és mindig elsőként értesülhess a WWClub újdonságairól!

© 2017 wwclub.hu - Minden jog fenntartva.
A WWClub.hu dunavarsányi vízisí centrum weboldala sütiket használ a jobb teljesítmény érdekében.
Bővebb infó a sütikről Rendben!