Vízisíelés, kezdőtől a versenyzői szintig

4 jún.

Klubtagnak lenni jó. Egyrészt számos kedvezményt vehetsz igénybe, másrészt egy összetartó, remek csapat tagja lehetsz, akik szívesen töltik együtt a szabadidejüket. Vízisícentrumunkban teljes körű élményt kínálunk, ebbe pedig nemcsak a sportolás és a vendéglátás tartozik bele, hanem az is, hogy barátként fogadunk minden egyes alkalommal, ha ellátogatsz hozzánk. Olvass tovább, és tudd meg, hogyan válhatsz klubtaggá! Egyszerűbb, mint gondolnád!

Klubtagság pillanatok alatt

Ha már eldöntötted, hogy szeretnél csatlakozni közösségünkhöz, nincs más dolgod, mint a helyszínen kitölteni a jelentkezési lapot. Miután megadtál néhány adatot, már csak a tagsági díjat kell befizetned, és máris élvezheted az előnyöket. A tagsági díj összege 35.000 Ft. Talán ennél is egyszerűbb, ha 60 perces bérletet vásárolsz vízisportoláshoz (ez 42.000 Ft-ba kerül), ekkor ugyanis automatikusan klubtaggá válsz.

Használd ki az előnyöket!

Ha klubtag vagy, te és a családtagjaid ingyenesen léphettek be a vízisícentrumba. Ha pedig klubkártya-tulajdonosként látogatót hoznál magaddal, első alkalommal a vendéged is díjmentesen hajthat be hozzánk. Tagként 10% kedvezményt biztosítunk a Jade Beach Bárban, sőt rendezvényszolgáltatásainkból is ugyanilyen mértékű árengedményt adunk.

Tudj meg többet a klubtagság nyújtotta lehetőségekről, és váltsd ki a kártyát már a következő látogatásnál!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy friss híreket olvashass a vízisportok világából
és mindig elsőként értesülhess a WWClub újdonságairól!

© 2017 wwclub.hu - Minden jog fenntartva.
A WWClub.hu dunavarsányi vízisí centrum weboldala sütiket használ a jobb teljesítmény érdekében.
Bővebb infó a sütikről Rendben!