Napfény + víz + száguldás = vízisíelés

Vízisíelés a kezdetektől a versenyzői szintig

26 nov.

Foilozás

A foilboardozást – vagy röviden foilozást - Mike Mack amerikai szörfös találta fel 1993-ban. Az elmúlt években kimagasló népszerűségre tett szert, hiszen igazán különleges élményt kínál. Sokak szerint egyenesen a vízisportok jövőjét jelenti, hiszen ma már a kite-osok, windsurfösök, szörfösök is használnak foillal szerelt boardokat. Hogy mi ennek az oka? Egyrészt az, hogy a foil segítségével kisebb szélben is élvezhetik a hobbijukat, másrészt mert a foilos deszka teljesen újfajta élményt kínál. Olyan, mintha vajon csúsznál!

Mi is az a foil, és hogy működik?

A foil extra felhajtóerőt generál a vízben, így a deszka kiemelkedik a vízből. Jelentősen csökken a board vízzel érintkező felülete (sőt, akár nullára csökken), így javul a meghajtás hatásfoka, miközben ugrásszerűen megnő a sebesség. Vagyis sokkal kisebb erővel nagyobb sebességet érhetünk el.

Lehetsz kezdő vagy tapasztalt hullámlovas

Ha már jártas vagy a kite-ozásban vagy szörfözésben, érdemes egy próbát tenned a foilozással is. Nálunk motorcsónakkal teheted próbára tudásod, ami lényegesen könnyebb, mintha szélben, kezedben az ernyővel vagy vitorlával gyakorolnál. Higgy nekünk, kipróbáltuk!

Ha nem vagy sem kite-os, sem szörfös, akkor is óriási élményt nyújt a hullámlovaglás. Nem kell hozzá más, csak némi egyensúlyérzék, csipetnyi gyakorlás és néhány tapasztalt oktató. Nálunk mindezt megtalálod, így remek körülmények között élvezheted a tengeri hullámlovaglást – Magyarországon, a tavunkon!

Ugorj le egyedül vagy barátaiddal, pároddal Dunavarsányba, és fedezd fel a benned lakó foilboardost! Számos további vízi sport lehetőséggel, jól felszerelt bárral és szálláslehetőséggel várunk.

 

FOILBOARD
tanuló*
30 perc:
24.000 Ft
60 perc:
60.000 Ft
150 perc:
135.000 Ft
 

*Tanulóbérlet:
A 30 perces kedvezményes árú tanulóbérlet csak tanulásra jogosít. Egy ember csak egyszer vásárolhat 30 perces tanulóbérletet. A tanulóbérlet után csak 50 perces vagy nagyobb bérletet lehet venni.

Nagyobb bérlet esetén kedvezmény! További információk az árakról itt!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy friss híreket olvashass a vízisportok világából
és mindig elsőként értesülhess a WWClub újdonságairól!

© 2017 wwclub.hu - Minden jog fenntartva.
A WWClub.hu dunavarsányi vízisí centrum weboldala sütiket használ a jobb teljesítmény érdekében.
Bővebb infó a sütikről Rendben!