Vízisíelés, kezdőtől a versenyzői szintig

26 nov.

Banánozás, fánkozás

A fánkozással és banánozással főleg tengerpartokon találkozhatunk, hiszen onnan indultak hódító útjukra. Szerencsére ma már nem kell órákat autóznod vagy repülőre szállnod, ha kipróbálnád ezeket a vízi sportokat. Elég, ha ellátogatsz a Dunavarsányban található WWC vízisícentrumba, ahol remek körülmények között fánkozhatsz és banánozhatsz. Ha a fővárosból érkezel, mindössze húsz percet kell autóznod, és már suhanhatsz is!

Családi szórakozás vagy jó buli a haverokkal

A fánkozásban / banánozásban az a legjobb, hogy semmilyen előképzettségre nincs szükség. Nincs más dolgod, mint felvenni a mentőmellényt, felpattanni a kétszemélyes, levegővel töltött fánkra, vagy a háromszemélyes banánra, és máris élvezheted a száguldást. Remek móka a pároddal vagy a barátaiddal, de akkor is érdemes eljönnötök, ha csapatépítéshez kerestek valami különleges programot. Néhány mókás óra a tavon, és garantáltan összeszokottabbá és vidámabbá válik a team.

Csak rajtatok múlik!

Motorcsónak-vezetőink azért dolgoznak, hogy számotokra igazán emlékezetessé tegyék a nálunk töltött órákat/napokat. Magasan képzett szakemberekről beszélünk, akik bármire képesek a hajóval: ha nagy gyorsulásokat szeretnétek, semmi akadálya; ha inkább éles kanyarokkal szelnétek a habokat, csak egy szavatokba kerül. Ha pedig a hajó által keltett hullámokat lovagolnátok meg, arra is van lehetőség. Az élmény mellett természetesen a biztonságotok is kulcsfontosságú, ezért a vezetők minden manővernél maximálisan odafigyelnek rátok.

Pattanjatok banánra vagy fánkra a dunavarsányi Jade Beachen, látogassatok el hozzánk!

FÁNKOZÁS, BANÁNOZÁS
8 perc:
8.000 Ft
 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy friss híreket olvashass a vízisportok világából
és mindig elsőként értesülhess a WWClub újdonságairól!

© 2017 wwclub.hu - Minden jog fenntartva.
A WWClub.hu dunavarsányi vízisí centrum weboldala sütiket használ a jobb teljesítmény érdekében.
Bővebb infó a sütikről Rendben!