Kövess minket Facebook-on!

Csatlakozz online közösségünkhöz!

Adatvédelem, adatkezelési tájékoztató

5 dec.

Tudatosan kezeljük adataidat.

Ezen az oldalon tájékozódhatsz a WWC vízisícentrummal kapcsolatban kezelt személyes adataidról.

Adatkezelő megnevezése: Waterworld Park Kft.

Adatkezelő székhelye: 1119 Budapest, Fehérvári út 83/A 2. em.

Adatkezelő elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az adatkezelési tájékoztató 2018.06.10-től hatályos.

A tájékoztató célja, hogy megismertessünk téged a személyes adataid kezelésének részleteivel. A tájékoztató tartalmazza milyen adataidat miért és meddig, milyen módon használjuk. A tájékoztató fogalmainak pontos jelentését és az adatvédelemmel kapcsolatos szabályokat megtalálod az Információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló (2011. évi CXII. törvény) törvényben.

Kérdésed van adatkezelésünkkel kapcsolatban vagy élni szeretnél jogaiddal? Írj nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

A honlapon történő adatkezelés

Feliratkozás hírlevélre

Ha feliratkozol hírlevélre, hetente egyszer elküldjük neked a WWC vízisícentrummal kapcsolatos legfontosabb információkat, híreket, újdonságokat. Bármikor leiratkozhatsz a hírlevélben található “Leiratkozom” linkre kattintva.

Adatkezelés jogalapja: Infotv. 5. § (1) a) pontja szerinti hozzájárulás.

Adatkezelés célja: Hírlevélküldés.

Kezelt adatok köre: Név, e-mail cím, telefonszám.

Adattárolás határideje: Visszavonásig (leiratkozásig)

Adattárolás módja: Elektronikus

Honlap látogatásának elemzése, reklámozás

Ha a honlapra látogatsz, sütik segítségével automatikusan információkat gyűjtünk a látogatásod részleteiről sütik és követőkódok használatával melyek automatikusan települnek a böngésződbe. A követőkódok rögzítik látogatásod és adatokat gyűjtenek amelyeket statisztika alkotásra, a statisztikák elemzésére és személyre szabott reklámozásra használunk fel a Google Analytics, Google Adwords és Facebook pixel webanalitikai és remarketing szolgáltatásával. A honlapon ezekhez a tevékenységekhez analitikai és remarketing kódok találhatók.

Adatkezelés jogalapja: Infotv. 6. § (1) b) pontja szerint az adatkezelő jogos érdeke

Adatkezelés célja: Látogatások elemzése, üzletfejlesztés

Kezelt adatok köre: IP cím, látogatáshoz kapcsolódó viselkedési adatok, beállításoknak megfelelően egyéb adatok

Adattárolás határideje: Az adatok törléséig

Adattárolás módja: Elektronikus

Kétfajta sütit használunk: Technikai okokból szükséges sütiket, amelyek nélkül a weboldal nem működne tökéletesen és Marketing/analitikai célú kódokat

A használt sütik és kódok részletes listáját az alábbi táblázat tartalmazza:

Technikai okokból szükséges sütik

Süti neve:

Szolgáltató:

Típus:

Lejárati ideje:

dinamikusan generált véletlenszerű karaktersorozat

wwc.hu

munkamenet azonosító

munkamenet végén

Süti funkciója: azonosítja az adott munkamenetet

 

Statisztikai célú sütik

Süti neve:

Szolgáltató:

Típus:

Lejárati ideje:

_ga (Google Analytics)
Süti funkciója: technikai

wwc.hu

HTTP süti

2 év

_gat Süti funkciója: technikai

wwc.hu

HTTP süti

1 perc

_gid Süti funkciója: technikai

wwc.hu

HTTP süti

24 óra

Süti célja: egyedi azonosítót társít a látogatáshoz, ami statisztikai adatokat rögzít a látogató oldalhasználatáról

 

Marketing/analitikai célú kódok

Süti neve:

Szolgáltató:

Típus:

Lejárati ideje:

Google Ads

google.com

Remarketing címke

adott munkamenet

Süti célja: A Google Adwords használja arra, hogy újra elérje azokat a látogatókat akikből valószínűleg vásárlók lesznek, különböző weboldalak használatakor mért online viselkedésük alapján.

Süti neve:

Szolgáltató:

Típus:

Lejárati ideje:

Facebook Pixel

facebook.com

Pixel

3 hónap

Süti célja: A facebook használja arra, hogy harmadik felektől származó hirdetéseket jelenítsen meg.

Online marketing

A Marketing célú sütik a weboldalra látogatók böngészési szokásait monitorozzák és a webböngészőjükben a böngészési szokásaiknak megfelelő hirdetéseket helyeznek el. Előzetes hozzájárulásod nélkül használunk statisztikai és marketing célú sütiket. Amikor először keresed fel a Weboldalt, felugró ablakban tájékoztatunk, hogy látogatásod során sütit rögzítünk a számítógépeden, és az ablak a süti élettartama alatt nem jelenik meg többször. Ha a süti élettartama lejár, vagy törlőd a sütit, akkor a legközelebbi weboldalunkra tett látogatásodkor az ablak ismét meg fog jelenni hozzájárulásod kérve. Böngésződben bármikor deaktiválhatod vagy korlátozhatod a Sütik használatát, ami azonban az oldal használhatóságára, illetve felhasználó-barát minőségére negatív hatással lehet.

Látogatáselemzés

Weboldalunk a Google Analytics szolgáltatását és a Facebook szolgáltatását használja látogatáselemzéshez.

A Google és bizonyos esetekben a Facebook elemezni fogja azt, hogy hogyan használod weboldalunkat. Ennek érdekében a fenti táblázatban részletezett sütiket használjuk. Weboldalunk használatával kapcsolatos információit (így például az operációs rendszered a típusát, az általad látogatott egyéb weboldalaink címét (URL), a képernyő beállításait) az Egyesült Államokba továbbítjuk a Google részére, ahol tárolják és elemzik az adatokat, az eredményeket pedig a rendelkezésünkre bocsátják anonimizált formában. A weboldalunkon IP anonimizáló funkciót nem használunk. Bizonyos esetekben adatokat gyűjt a Facebook is. A Google rendelkezik az Európai Unió és az Egyesült Államok Privacy Shield tanúsítványával, amely alapján a megfelelő szintű adatvédelem biztosított a Google általi Egyesült Államokba történő adattovábbítás során.

Használjuk továbbá a Facebook pixel szolgáltatását amely szintén adatokat gyűjt látogatásodról.

Bármikor visszavonhatod a Google elemzésre irányuló hozzájárulását a Google által biztosított Browser Plugin letöltésével és telepítésével. Ez az opció csak akkor akadályozza meg a látogatáselemzés további használatát ha azt a böngészőt használod.

Google Analytics alkalmazással kapcsolatban további információért kérjük, olvasd el a Google Analytics Felhasználási Feltételeit, a Google Analytics Biztonsági és Adatvédelmi Alapelveit és a Google Adatvédelmi Tájékoztatóját.

A WWC vízisícentrum látogatása során történő adatkezelés

Hang és képfelvétel

A WWC vízisícentrum területén kép- és hangfelvételt készíthetünk rólad mi mint szolgáltató és a többi látogató is. A képi és hanganyagokat felhasználhatjuk promóciós célokra, Téged azonban csak engedélyeddel nevesítünk. A hang és képfelvétellel kapcsolatos részletszabályokat az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák, amely elérhető a wwc.hu/aszf oldalon.

Adatfeldolgozók

Hírlevélküldés: SalesAutopilote Kft.

Webanalitika: Google Analytics és Google Adwords

Google LLC1600 Amphitheatre Parkway

Mountain View,

CA 94043USA

Közösségi oldal és marketing

Facebook LLC1 Hacker Way,

Menlo Park,

CA 94025USA

Tárhelyszolgáltató és Online marketing szolgáltatások

Net-position Kft.

1113 Budapest, Karolina út 17.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Személyes adataiddal kapcsolatos jogaid

Személyes adataik kezeléséről tőlünk, mint adatkezelőtől bármikor írásban, a honlapon keresztül küldött elektronikus vagy postai levélben tájékoztatást kérhetsz. Kérheted személyes adataid helyesbítését és a kötelező adatkezelés kivételével – személyes adataid törlését vagy zárolását. Ez azt jelenti, hogy a feliratkozásod során megadott adataidat törölhetjük. Jogod van az adathordozhatósághoz, ami azt jelenti, hogy kérésedre az általunk kezelt adataidat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban (pl. .doc, .pdf stb.) átadjuk neked.

Tájékoztatást csak akkor tudunk neked küldeni, ha regisztrált e-mail címedről küldted. A tájékoztatáskérés kiterjedhet az általunk kezelt adataidra, azok forrására, az adatkezelés céljára, jogalapjára, időtartamára, az esetlegesen igénybe vett adatfeldolgozók nevére és címére és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységükre, a személyes adatok továbbítása esetén az adattovábbítás jogalapjára és címzettjére.

Megkeresésedre a legrövidebb idő alatt, de legfeljebb harminc (30) napon belül reagálunk.

Jogérvényesítés

Adataid kezelésével kapcsolatban panasszal fordulhatsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH). Jogosulatlan vagy jogellenes adatkezelésből származó károd megtérítése iránti kérelemmel fordulhatsz, lakóhelyed vagy tartózkodási helyed szerinti illetékes bírósághoz fordulhatsz.

A NAIH elérhetőségei:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

www.naih.hu

Kiemelt vízi sportok a Jade Beach-en

Facebook oldalunk

Mit nyújt a WW Club?

Vízi sportok oktatással is (vízisí, wakeboard, wakesurf, SUP, fánk, banán, slalom course, barefoot, kneeboard, wakesurf, foil), motorcsónak bérlés, szárazföldi beach sportok, versenyek, camping, faház bérlés, panzió...

Kapcsolat