Kövess minket Facebook-on!

Csatlakozz online közösségünkhöz!
28 nov.
Wakesurf

Wakesurf

4 ok, hogy megpróbálja a wakesurf-t a nyár folyamán.

Ki nem hallott vagy látott volna szörfösöket a tengeren, ahogy a hullámokat meglovagolva akár több száz métert csúsznak a vízen?

Van egy jó hírünk, ezt már Magyarországon is kipróbálhatja! 5 évvel ezelőtt fejlesztettek ki olyan hajókat, aminek a hullám méretei megfelelőek a wakeszörfözéshez. Sokkal hamarabb el lehet elérni sikerélményeket, mint a wakeboarddal. Hamar fel tud állni egy rövid kötél segítségével és ha már ráérez a hullámra, el is engedheti azt. A hajó 14 és 20 km közötti sebességgel szeli a habokat. Ami érdekesség, hogy világbajnokságot 2014 óta rendeznek.  Miután elsajátítottad az alapokat, különböző trükkök kipróbálásával fejlesztheted magad.

Miért érdemes szörfölni csónak után?

  1. Nem kell külföldre utazni egy hullám spotra, ahol nemcsak az utazás költségei, de a felszerelést és az oktatót is ki kell fizetni.
  2. Száz méter helyett kilométereket tudsz megtenni.
  3. Többen be tudtok ülni a hajóba és szórakozhattok, sportolhattok közösen.
  4. Ha csónak után már tudsz szörfölni, akkor a tengeren már gyerekjáték lesz a továbbfejlődés.

 

 

Kiemelt vízi sportok a Jade Beach-en

Facebook oldalunk

Mit nyújt a WW Club?

Vízi sportok oktatással is (vízisí, wakeboard, wakesurf, SUP, fánk, banán, slalom course, barefoot, kneeboard, wakesurf, foil), motorcsónak bérlés, szárazföldi beach sportok, versenyek, camping, faház bérlés, panzió...

Kapcsolat