Napfény + víz + száguldás = vízisíelés

Vízisíelés a kezdetektől a versenyzői szintig

28 nov.
Vízisí kezdőtől haladóig

Vízisí kezdőtől haladóig

Még sosem vízisíeltél? Vagy már rutinos róka vagy?

Mindkét esetben érdemes egy próbát tenned a sportággal, ami méltán az egyik legismertebb és legnépszerűbb vízisport szerte a világon. Emellett ez az egyik legrégebbi sportlehetőség is, amit az aktív nyaralás kedvelői vettek át külföldről, és honosították meg hazánkban is.

A vízisí nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik

Aki még sosem próbálta, annak esetleg kicsit nehéznek és ijesztőnek tűnhet a dolog, pedig egyáltalán nem az. Némi gyakorlással könnyen elsajátítható, utána pedig nagyszerű élményt biztosít minden korosztály számára. Mint minden sportág esetében, az első lépéseket - esetünkben siklásokat - érdemes tapasztalt oktatók segítségével megtenni. A WWClubnál minden segítséget megkapsz, hogy már az első pillanatokból pozitív legyen az élmény. Megmutatjuk a helyes testtartást és tanácsokat adunk, hogy hogyan állhatsz biztos lábakon a vízen.

Ugorj fejest az élményekbe!

A Jade Beachen vízi sportok tömkelege vár, így akár családdal, barátokkal érkezel, vagy éppen csapatépítő tréning kapcsán látogatsz hozzánk kollégáiddal, garantált az aktív pihenés. Egy kis ízelítő az általunk kínált lehetőségekből: wakeboard, kneeboard, SUP, foil, banán és fánk. Nem hangzanak ismerősnek? Gyere el Dunavarsányba, próbálj ki új dolgokat, és szerezz életre szóló élményeket! Amennyiben pedig inkább a hagyományos sportok dobogtatják meg a szíved, nálunk akkor is jó helyen jársz. A Club területén csocsózhatsz, pingpongozhatsz, röplabdázhatsz, vagy éppen tollasozhatsz is.

Meghoztuk a kedved a vízisízéshez, vagy esetleg másik vízi sport keltette fel figyelmünket? Látogass el a WWClubba, tölts el nálunk néhány napot!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy friss híreket olvashass a vízisportok világából
és mindig elsőként értesülhess a WWClub újdonságairól!

© 2017 wwclub.hu - Minden jog fenntartva.
A WWClub.hu dunavarsányi vízisí centrum weboldala sütiket használ a jobb teljesítmény érdekében.
Bővebb infó a sütikről Rendben!