Kövess minket Facebook-on!

Csatlakozz online közösségünkhöz!
3 júl.
DVSE Nyílt Nap

DVSE Nyílt Nap

Ismerd meg a vízisportokat Te is, most itt a lehetőség!

Éld át a hajó utáni csúszás fantasztikus élményét!

Nyílt napunkon kipróbálhatod a vízisí sportot, megtanulhatod az alapokat Te is. A vontatásról a Malibu Response profi vízisívontató hajónk gondoskodik, a helyszín pedig a számos egyéb vízisportra is lehetőséget biztosító Jade Beach Dunavarsányban, ahol az izgalmak előtt vagy után kellemesen hűsítő koktélok, vagy akár finom ételek, desszertek közül válogathatsz a Jade Beach Bar kínálatából.

Szeretettel várjuk azokat az ambicíózus fiatalokat - akár kisebb gyermekeket is -, akik szeretnék megismerni a vízisíelést, ezt a remek sportágat. A nyílt nap lehetőséget nyújt mindenkinek egy próbakörre, ahol elsajátíthatjátok a vízen csúszás csínját-bínját, megtapasztalhatjátok azt a csodálatos érzést, amit a szabadság, mozgás, ügyesség és szórakozás ezen sajátos ötvözete nyújt.

A vízisí kipróbálása regisztrációhoz kötött, regisztrálni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet a vízisíelő nevének és életkorának megadásával.

A nyílt napon bemutatót tartunk, valamint ismertetjük az érdeklődőkkel a sportágban rejlő szépségeket, kihívásokat.

Szervező: Waterworld Waterski Club

Helyszín: Duanvarsány, Jade Beach

Időpont: 2018.07.21. 10:00 - 18:00

Jelentkezési korhatár: 8 éves kortól


Várunk szeretettel minden családot, közösséget és bárkit, aki érdeklődik a vízisportok iránt!

Kiemelt vízi sportok a Jade Beach-en

Facebook oldalunk

Mit nyújt a WW Club?

Vízi sportok oktatással is (vízisí, wakeboard, wakesurf, SUP, fánk, banán, slalom course, barefoot, kneeboard, wakesurf, foil), motorcsónak bérlés, szárazföldi beach sportok, versenyek, camping, faház bérlés, panzió...

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapcsolat