Kövess minket Facebook-on!

Csatlakozz online közösségünkhöz!
26 nov.
Motorcsónak bérlés

Motorcsónak bérlés

A Jade Beach.-en kipróbálható vízisportok legtöbbjéhez motorcsónak szükséges, hogy legyen, aki "húz".

A WWClub számos vízisport lehetőséget kínál, ezek közül azonban néhányhoz motorcsónak szükséges, hiszen a megfelelő húzóerő nélkül bizony elmarad az élmény. Malibu Response típusú motorcsónakunkat remek áron bérelheted ki, akár hosszabb, akár rövidebb időre is. Pattanjatok a fedélzetre családoddal, barátaiddal vagy kollégáiddal és szerezzetek életre szóló élményeket Dunavarsányban!

Milyen sportokhoz szükséges motorcsónakot bérelni?

  • Banán és fánk
  • Barefoot
  • Kneeboard
  • Szlalom sí
  • Trickski
  • Vízisí
  • Wakeboard
  • Wakesurf

Motorcsónak bérlés képzett pilótával

Egy erős motorcsónak vezetése speciális szaktudást igényel, hiszen a több száz lóerős gép kézben tartása nem egyszerű feladat. Nálunk a bérleti díj tartalmazza a pilótaszolgáltatást is, így neked és társaidnak nincs más dolgotok, mint élvezni a száguldást és a különfél vízi sportokat. Motorcsónak-vezetőink tisztában vannak minden sportág jellemzőivel, így garantálni tudják a felkészültségi szintetekhez illő manővereket és trükköket. A dunavarsányi vizeket szelő Malibu Response motorcsónak az egyik legközkedveltebb márka a világon, fedélzetén bőven jut hely egy nagyobb társaságnak is.

Ha elfáradtatok a nap végére

A motorcsónakozás és sportolás csodás, ugyanakkor kimerítő tevékenység. A WWClubnál számos lehetőséget biztosítunk, hogy kipihenjétek a - kellemes - fáradalmakat. Kóstoljátok meg a finomságokat a Jade Beach Bar látványkonyha és koktélbárban, vezessétek le a megmaradt energiátokat egy kis pingponggal vagy tollaslabdával, és pihenjétek ki magatokat panziónk kényelmes szobáiban!

Bérelj motorcsónakot kedvező feltételekkel, próbáld ki sportolási lehetőségeinket festői környezetben!

 

 

Kiemelt vízi sportok a Jade Beach-en

Facebook oldalunk

Mit nyújt a WW Club?

Vízi sportok oktatással is (vízisí, wakeboard, wakesurf, SUP, fánk, banán, slalom course, barefoot, kneeboard, wakesurf, foil), motorcsónak bérlés, szárazföldi beach sportok, versenyek, camping, faház bérlés, panzió...

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapcsolat