Kövess minket Facebook-on!

Csatlakozz online közösségünkhöz!
29 nov.

Ha még nem próbálta a vízisportokat , vagy éppen kimaradt az életéből , akkor itt az ideje, hogy felkeressen minket.

Biztosan kiszeretné próbálni a banánozást, amit tengeri nyaralás alkalmával talán már megtett. Nálunk a fánktól/TUBE/- a kneeboardig ,mindent kipróbálhat. Amit meg tudunk ígérni 15 perc alatt a víz tetején fog csúszni a választott sport eszközzel Ne hezitáljon, hívjon minket és foglaljon időpontot vagy ajándékozza meg partnerét egy bérlettel.

Továbbá segítséget tudunk nyújtani haladó vízisíelő, deszkázni vágyó vendégeinknek, nem beszélve azokat a versenyzőket , akik a szlalom vízisiben mérettetik meg magukat.

Felszerelést biztosítunk

Ha még nempróbáltad és még az időjárás sem az igazi, akkor sincs semmi baj. Neoprén ruházatot biztosítunk, akár 15 fokos vízben sem fogsz fázni. Ha valamelyik vízisport megtetszik, léceket, deszkákat biztosítunk részedre, hogy kipróbálhasd. Ha nagyon átfagynál szaunánkban melegen tarthatod magad.

Kiemelt vízi sportok a Jade Beach-en

Facebook oldalunk

Mit nyújt a WW Club?

Vízi sportok oktatással is (vízisí, wakeboard, wakesurf, SUP, fánk, banán, slalom course, barefoot, kneeboard, wakesurf, foil), motorcsónak bérlés, szárazföldi beach sportok, versenyek, camping, faház bérlés, panzió...

Kapcsolat